De D-Klasse van PvW 10-02-2020

                                                                            De 300B killer !


Jaren geleden een klasse D-Amp gekocht en linea recta de prullenbak in.

Jaren geleden met PvW in de contramine betreffende de D-Klasse en ik wees naar mijn prullenbak en PvW proclameert, ik kan dat beter maar dan wel een D-Klasse die een contaminatie aangaat met TUBES.

Jaren verder, anno nu 09-02-2020, krijgt het een fysiek. Peter krijgt van mij de vrije hand betreffende de sound van de D-Amp en weet mijn voorkeur ( al 25 jaar) voor 300B en gaat dat verwerken in ZIJN D-Amp,,met tubes. Gaat niet op zegt PvW maar in zijn klasse wordt het mind-boggeling.

Wat is straks de verhouding met de Ultieme 300B van PvW t.o.v. de D-Amp made by PvW?

Fons,

Experimentele opzet stuurtrap, rechts ligt de Lundahl interstagetrafo die dan de kl-D moet gaan aansturen. Hier kan ik lekker aan meten.
Duurt nog wel even hoor. Maar het beginnetje is er.

Peter

Bovenstaand een JPG van een behuizing gekocht van Wil uit Shagen, U weet wel,die, en daar zal de D-Amp van PvW huizen.  Deksel wordt koper 3mm.

Onderstaand een JPG ( voorbeeld ) wat VU meters met het aanblik van Uw Amp doet, het klinkt er niet mooier door maar  het oog wil ook wat, als u daar gevoelig voor bent.

Zonder het Coronavirus zal in HKZ onderstaande arriveren en gaat PvW Upfront verwerken,

Leuk die JPG maar nu wordt het tijd voor wat inhoudelijks, 

komt eraan, heb geduld

Hi Fons,                                25-02-2020

Ik toon onderstaande foto om te laten zien dat er in deze voeding mooie elco's verwerkt zijn: 

7 Blackgates (ik had nog wat), een SicSafco en 3 Oscons. De wikkels gaan er uiteraard af en dan zie je dat niet meer, vandaar. De regelaars die je ziet zijn géén LM317's maar mosfets, in een nieuwe schakeling die ik sinds kort gebruik en die erg goed klinkt.
Het is een laagspanningshulpvoeding voor de nCore, voor het stuurgedeelte. Het powergedeelte draait op hogere spanningen, orde 45V, daar ga ik Mallory's gebruiken. Links op het plaatje de nCore (helemaal links) en een koppelprint die alleen dient voor de experimenteerfase.
Gr,
Peter